(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020
Asiakkaamme on yli 40 vuotta metallialalla toiminut yritys, joka tekee levytöitä rakennus- ja automaatioteollisuudelle. Etsimme asiakasyrityksellemme pitkäaikaista, hitsaajaa Tuusulaan.

Työnkuvaus

Hitsaamisen lisäksi tässä työssä pääsee mukaan erilaisiin monipuolisiin metallitöihin. Työ sisältää MIG/MAG- ja TIG-hitsauksen lisäksi piste- ja pulttihitsaamista. Lisäksi työssä vaihdetaan kappaleita hitsausrobotille ja tehdään siihen liittyvää esi- ja jälkihitsausta käsin. Työhön kuuluu myös monipuolisesti hiontaa ja muita vaihetöitä mahdollisuuksien ja valitun henkilön osaamisen mukaan. Työ on monipuolista, sillä siinä ei valmisteta suuria sarjoja.

Työn edellytykset

Työ edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastaavista työtehtävistä. Ripeydestä ja reippaasta otteesta työhön on sinulle työssä vain hyötyä. Toivomme, että olet tunnollinen ja monipuolinen osaaja, jolta löytyy halua onnistua ja kehittyä vaihtelevissa työtehtävissä. Monipuolinen osaaminen metallialan töistä katsotaankin eduksesi. Sinulla tulisi olla voimassa olevat tulityö- ja työturvakortit töiden alkaessa.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen päivätyön, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi vaihtelevissa työtehtävissä eikä aikasi käy tylsäksi. Asiakasyrityksessämme on hyvä yhteishenki ja he toivovatkin, että viihdyt työssä pitkään. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta tarkoitus on, että palkattu henkilö jatkaa työsuhdettaan asiakasyrityksen kirjoilla tämän jälkeen. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Heini Feodorow, HR-koordinaattori 

heini.feodorow@workpower.fi

p. 0440 60 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)