(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Etsimme asiakkaallemme kuvien lukutaitoista projektihitsaajaa. Hitsattavat materiaalit ovat pääosin mustaa rautaa. Osaamisen riittäessä myös muita materiaaleja. Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta jatkomahdollisuus on hyvälle työntekijälle. Voi myös tehdä halutessaan vain keikkatyötä.

Työnedellytykset

Toivomme hakijalta kone- ja metallialan koulutusta, mag-hitsausosaamista, piirustustenlukutaitoa sekä aiempaa kokemusta metallialan työtehtävistä. Toivomme sinun olevan oma-aloitteinen ja hyvän työasenteen omaava tekijä, joka viihtyy vaihtelevien työtehtävien parissa. 

Mitä tarjoamme

Työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suoraan asiakasyritykseemme. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan ja tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa.

Hakuprosessi

Olisiko tämä juuri sinun tuleva työsi? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme www.workpower.fi kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

Asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen / lasse.lehtinen@workpower.fi, puh. 040 676 2121

HR-konsultti Mira Salomaa / mira.salomaa@workpower.fi, puh. 045 132 0405

Avainsanat: kokopäivätyö, kuvien lukutaito, mag, projekti, Hämeenlinna