(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
Pirkanmaan Levytyö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020
Pirkanmaan Levytyö Oy on metalliteollisuuden alihankintaan erikoistunut pitkän linjan perheyritys. Yritys valmistaa levy- ja hitsausrakenteita koneistettuina ja pintakäsiteltynä asiakkaiden monipuolisiin ja vaativiin tarpeisiin. Voit tutustua yrityksen toimintaan tarkemmin: www.pirkanmaanlevytyo.fi.

Etsimme asiakkaallemme Pirkanmaan Levytyö Oy:lle Tampereen Hervannan alueelle (Rusko)

HITSAAJAA

vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluu teräsrakennetyöt. Mustan raudan alihankintahitsaamista pääsääntöisesti MIG:illa, eri vahvuuksia vaihdellen n. 1,5mm-20 mm välillä. Jonkin verran ruostumattomiakin. Hitsauskoneet merkkiä Fronius. Työtila uusi vuonna 2019 valmistunut halli.


Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa koulutus- tai työkokemuspohjaa (metalliala)
- työkokemus hitsauksesta on eduksi, mutta työhön voidaan myös opastaa
- tarkkuutta ja huolellisuutta
- reipasta ja ahkeraa työskentelyotetta

Tarjoamme sinulle:
- perehdytyksen työhön
- mahdollisuuden kehittyä ammatissa, vaikka et omaisi vielä vankkaa ammattitaitoa
- toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
- Teknologiateollisuuden mukaisen palkkauksen ja muut ehdot

Työskentely tapahtuu 2-vuorossa (aamu ja ilta).

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! Jos tiedät olevasi kuvausta vastaava henkilö, niin käy täyttämässä hakemuksesi pian oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana. Tehtävässä on mahdollista aloittaa heti! Lisätietoja paikasta antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Ninni Virolainen +358 400 180 95 (arkisin klo 8-16).

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.