(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2019

Etsitkö vielä sitä oikeaa työpaikkaa? Tai mietitkö kenties työpaikan vaihtoa? Haemme asiakkaallemme Härmään ammattitaitoista MIG-hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus:
Työsi pitää sisällään ohuen materiaalin (2-10mm) hitsausta piirustusten perusteella. Materiaalina on pääasiassa musta rauta. Voimassaolevat hitsausluokat ovat eduksesi, mutta eivät pakollisia. Monipuolinen kokemus levynkäsittelystä, kuten leikkauksesta tai särmäyksestä, katsotaan eduksesi. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- hyvää kuvien lukutaitoa
- tarkkaa työnjälkeä
- oma-aloitteista asennetta.

Tarjoamme sinulle:
Saat pitkäaikaisen ja vaihtelevan työn ammattitaitoisessa työporukassa ja hyvän perehdytyksen työhön. Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta sinulla on mahdollisuus päästä suoraan asiakkaan kirjoille vakituiseksi määräajan jälkeen. Lisäksi saat kaksihenkisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. WorkPower suorittaa alustavat haastattelut ja jatkohaastattelut suoritetaan asiakkaan luona mahdollisuuksien mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae paikkaa rohkeasti!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 7050 722

Avainsanat: hitsaaja, MIG, kokoaikatyö