(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Olisitko se sinä?

Työnkuva:

Tarjoamme haasteellista työtä korkeatasoisessa yrityksessä, jossa työpanostasi arvostetaan. Asiakasyrityksemme työstää kappaleita alihankintana ja kappaleet ovat vaihtelevia ja haastavia. Suurin osa lopputuotteista menee vientinä kansainvälisille markkinoille. Hitsausta tehdään tig-, mig- ja puikkomenetelmillä.  Materiaaleina musta rauta sekä ruostumaton/haponkestävä teräs. Työ on kokoaikatyötä päivävuorossa. 

Toivomme valittavalta hakijalta:

Etsimämme henkilö on hitsannut jo useamman vuoden ajan. Sinulla on hitsausluokat sekä tulityökortti voimassa. Osaat lukea piirustuksia hyvin ja työjälkesi on laadukasta. Toivomme, että olet myös motivoitunut, sitoutunut ja luotettava työntekijä.

Oletko se sinä? Hae meille töihin!

Tarjoamme sinulle:

Mahdollisuuden päästä kehittymään hitsausalan rautaiseksi osaajaksi, sillä haasteelliset työtehtävät mahdollistavat uuden oppimisen. Yritys on toiminut alalla jo useamman vuosikymmenen ajan, joten tukenasi on alan ammattilaisia. Hitsauksen lisäksi voit halutessasi osallistua hitsausosaston kehittämistyöhön. Palkkaus on kilpailukykyinen ja työ on vakituinen.

Hakuprosessi:

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja liitä mukaan palkkatoiveesi.


Lisätietoja: 

Elina Forssell HR-konsultti

elina.forssell@workpower.fi

0407069967

Avainsanat: hitsaaja, luokkahitsaaja, Tig, Mig, Jyväskylä