(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Oletko hitsauksen ammattilainen? Etsitkö uusia tuulia työurallesi? Haemme asiakkaallemme Poriin hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus:
Työsi pitää sisällään pääasiassa 5-10 mm mustan raudan MIG-hitsausta, mutta monipuolinen kokemus eri hitsausmenetelmistä on eduksi. Työtä tehdään asiakkaan hallilla ja pääasiassa kahdessa vuorossa.

Työssä menestyminen edellyttää:
Sinulla on aiempaa kokemusta hitsauksesta ja alan koulutus. Kohtalainen/hyvä piirustusten lukutaito on välttämätön työssä. Voimassaolevat työturva- ja tulityökortit katsotaan eduksesi. Lisäksi toivomme sinulta oma-aloitteista ja ammattimaista asennetta sekä laadukasta työnjälkeä.

Tarjoamme sinulle:
Saat pitkäaikaisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä. Saat hyvän perehdytyksen työhön, mukavan työporukan ympärillesi sekä joustavuutta työaikoihisi. Lisäksi saat kolmihenkisen HR-tiimin tueksesi koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. WorkPower järjestää alustavat haastattelut ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan luona. Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan kirjoilla määräajan jälkeen.

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: hitsaaja, 2-vuorotyö, hitsaus, pitkäaikainen