(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2019

Asiakkaamme etsii nyt ammattitaitoista hitsaajaa joukkoonsa. Asiakkaamme on luotettava ja arvostettu metallialan toimija, jonka erityisosaamista ovat ohutlevytyöt.

Työn kuvaus

Työssäsi  hitsaat pääosin TIG:illä rosteria (0,7-1mm) ja MIG/MAG:illa mustaa rautaa.  Työhön kuuluu myös hiontaa. Työtä tehdään yhdessä vuorossa maanantaista torstaihin klo 7.00-15.30 ja perjantaisin klo 7.00-13.30.

Työn edellytykset

Ideaalitilanteessa olet hankkinut levyseppä-hitsaajan opintojesi jälkeen työkokemusta jonkin verran. Sinulla on hyvä käsiala ja hitsaat kaunista jälkeä myös näkyvälle pinnalle. Teet työsi ripeästi ja oma-aloitteisesta otteesta työssä on vain etua. Lisäksi sinulla tulisi olla voimassa oleva tulityökortti töiden alkessa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työyhteisön lisäksi modernit työtilat ja työvälineet. Työntekijänämme saat lisäksi kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen asiakasyrityksemme toivoo sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen.

Hakuprosessi

Olisiko tämä työpaikka kuin tehty sinulle? Lähetäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostitse palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Voit myös soittaa Timolle numeroon 040 660 2275 arkisin klo 9.00-16.30. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi