(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Etsimme asiakkaallemme Leppävirralle ammattitaitoista hitsaajaa kokoonpanohitsaukseen.

Toivomme hakijalta alan koulutusta ja kokemusta hitsaajan ammattitehtävistä. Hitsausluokat ovat plussaa, mutta ei välttämättömät. Toivotaan kuitenkin valmiutta niiden suorittamiseen.

Työtavoiltasi olet ahkera ja sitoutunut sekä arvostat laadukasta työnjälkeä. Olet sosiaalinen tiimipelaaja, joka omalla esimerkillään kannustaa ja opastaa kiireenkin keskellä tavoitteiden saavuttamisessa.

Työt alkavat määräaikaisella työsopimuksella RTK-henkilöstöpalvelun kautta, josta mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen työntekijänä.

Hakijalta toivotaan valmiutta 2-vuorotyöhön.

Palkkaus teknologiateolisuuden TES sopimuksen mukaisesti. 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta pikaisesti.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.