(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakasyrityksellemme Jyvässeudulle osaavia mig/mag- hitsaajia. Yritys on erikoistunut raskaan kaluston alustaosiin ja pakokaasujärjestelmiin. 

Toivomme hakijoilta reipasta, oma-aloitteista työskentelytaitoa sekä ainakin vähän aikaisempaa kokemusta hitsaamisesta. Myös auton käyttömahdollisuus on toivottavaa työpaikan sijainnin vuoksi.

Mitä sinä saat?

Tarjoamme Sinulle työn luotettavassa yrityksessä, monipuolisen työkentän sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi. Työ on kokoaikainen ja aluksi määräaikainen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan yritykseen. Palkkaus teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan.

Laita hakemus pikaisesti, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja;

Linda Pölkki, HR-konsultti

linda.polkki@workpower.fi / 045 125 2737

tai

Laura Saarela, HR Trainee

laura.saarela@workpower.fi / 040 620 2445