(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Masino Industry valmistaa asiakkaan tarpeisiin räätälöityjämetallipaljetasaimia ja kokometalliletkuasennelmia. Toiminnassa korostuu läheinen yhteistyö asiakkaiden kanssa ja halu löytää parhaat ratkaisut erilaisiin tarpeisiin. Masino Industry on teollisuuden vahva ja pitkäaikainen yhteistyökumppani. Tuotteita käytetään lukemattomissa kohteissa ympäri maailmaa.

Tutustu asiakasyritykseemme lisää YouTube-kanavallamme! https://youtu.be/WzDcNyJCcFA

Oletko aidosti metallialasta kiinnostunut ja kovalla asenteelle varustettu tekijä joka arvostaa työssä monipuolisuutta ja kattavaa perehdytystä?

Saatat olla seuraava Masino Industry Oy:n Ylöjärven toimipisteen seuraava hitsaaja! Työtehtäviäsi tulevat olemaan hitsaustyöt metalliletkujen ja putkistojen parissa (ml. TIG-hitsaus).

Voimassa olevat hitsausluokat eivät ole vaatimus: Masino Industry tukee osaamisen kehittymistä ja kouluttaa työntekijöistään monitaitoisia ammattilaisia kattavan perehdytysjärjestelmänsä kautta ja järjestää tarvittavat hitsauskokeet (ml. PED).

Työt tehdään kahdessa vuorossa ma-pe, palkkaus Teknologiateollisuuden TES. Työt alkavat mahdollisimman pian määrä-aikaisella vuokratyösuhteella syksyyn 2019 asti tähdäten vakinaistumiseen asiakasyrityksen kirjoille.

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Kiinnostuitko?

HAE PAIKKAA TÄSTÄ!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi