(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyritykseemme Poriin ammattitaitoista MIG-hitsaajaa.

Työnkuvaus:
Työsi pitää sisällään pääasiassa 5-10 mm mustan raudan MIG-hitsausta, mutta monipuolinen kokemus eri hitsausmenetelmistä on eduksi. Kohtalainen/hyvä piirustusten lukutaito sekä voimassaoleva työturvallisuuskortti ja tulityökortti ovat välttämättömiä työssä.

Lisäksi toivomme sinulta:
- tarkkaa ja siistiä työnjälkeä
- tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
- ammattimaista ja reipasta asennetta

Tarjoamme sinulle:
Saat hyvän perehdytyksen työhön ja mahdollisuuden saada vakituinen työpaikka määräajan jälkeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työtä tehdään kahdessa vuorossa. Saat työpaikan mukavassa ja osaavassa yhteisössä sekä siisteissä tiloissa.

Hakuprosessi:
Täytä hakemus nettisivujemme kautta tai lähetä CV:si meille sähköpostitse. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti! Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituiseksi asiakkaan kirjoille.

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: mig-hitsaus, hitsaaja, vuorotyö, kokoaikatyö