Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit työllistyä suoraan asiakasyritykseen tai vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Asiakkaamme on yli 40 vuotta metallialalla toiminut yritys, joka tekee levytöitä rakennus- ja automaatioteollisuudelle. Etsimme asiakasyrityksellemme pitkäaikaista, hitsaajaa Tuusulaan.

Työnkuvaus

Hitsaamisen lisäksi tässä työssä pääsee mukaan erilaisiin monipuolisiin metallitöihin. Työ sisältää MIG/MAG- ja TIG-hitsauksen lisäksi piste- ja pulttihitsaamista. Lisäksi työssä vaihdetaan kappaleita hitsausrobotille ja tehdään siihen liittyvää esi- ja jälkihitsausta käsin. Työhön kuuluu myös monipuolisesti hiontaa ja muita vaihetöitä mahdollisuuksien ja valitun henkilön osaamisen mukaan. Työ on monipuolista, sillä siinä ei valmisteta suuria sarjoja.

Työn edellytykset

Työ edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastaavista työtehtävistä. Ripeydestä ja reippaasta otteesta työhön on sinulle työssä vain hyötyä. Toivomme, että olet tunnollinen ja monipuolinen osaaja, jolta löytyy halua onnistua ja kehittyä vaihtelevissa työtehtävissä. Monipuolinen osaaminen metallialan töistä katsotaankin eduksesi. Sinulla tulisi olla voimassa olevat tulityö- ja työturvakortit töiden alkaessa.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen päivätyön, jossa pääset kehittämään ammattitaitoasi vaihtelevissa työtehtävissä eikä aikasi käy tylsäksi. Asiakasyrityksessämme on hyvä yhteishenki ja he toivovatkin, että viihdyt työssä pitkään. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, mutta tarkoitus on, että palkattu henkilö jatkaa työsuhdettaan asiakasyrityksen kirjoilla tämän jälkeen. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi

Mikäli koet, että olet hakemamme henkilö, laitathan hakemuksen kotisivujemme linkistä tai sähköpostitse Timolle. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti!

Lisätietoja

HR-koordinaattori Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Heini Feodorow, heini.feodorow@workpower.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255375
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tuusula