(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019
Toimenkuva
Etsimme konepajalle hitsaustaitoista tekijää. Tässä työssä on pelkkiä hyviä puolia: pääset työskentelemään päivävuorossa, sekä tästä on tarkoitus tehdä pitkäaikainen työsuhde, eli mahdollisuus vakinaistua asiakkaalle! Myöskään omaa autoa ei ole pakko omistaa, vaan työpaikalle pääsee kulkemaan hyvin myös julkisilla kulkuneuvoilla.
Odotamme sinulta
Tehtävässä vaaditaan osaamista puikolla ja migillä. Tig katsotaan eduksi. Suomen kieli on oltava hallussa vähintään kohtalaisesti, jotta ohjeet/piirustukset pystyy ymmärtämään suomeksi. Ja edellä mainittu piirustustenlukutaito katsotaan suureksi eduksi.
Viimeisimpänä mutta ei missään nimessä vähäisimpänä, työntekijän perustaidot oltava erinomaisesti hanskassa: kellon osaaminen, jotta olet ajoissa työpaikalla, hyvä työmotivaatio, reilu ja rehti meininki.
Muut tiedot
Jos tämä hakemus herätti mielenkiitosi, niin täytä hakemus/profiili oheisesta linkistä jo tänään. Mehän haastattelemme täällä vmp:llä hakijat heti, joten matti myöhäisillä saattaa käydä niin sanotusti ohkaisesti. Muistathan laittaa myös hakemuksen mukaan cv:n. Kun olet reippaasti toiminut yllä mainittujen ohjeiden mukaan, niin voit ottaa rennon asennon sohvalta ja jäädä odottelemaan soittoa meiltä! Kuinka helppoa!
Kesto
Yli 12 kk
Lisätietoja
Maarit Hiihtola, maarit.hiihtola@vmp.fi, 0403075010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.03.2019 mennessä.