(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on kokenut teollisuuden kunnossapitoon ja asennuksiin sekä sähköistyksiin ja koneistuksiin erikoistunut yritys. Haemmekin nyt asiakkaallemme tilauskannan kasvun vuoksi ammattitaitoista

HITSAAJAA

vakituiseen työsuhteeseen. Etsimämme henkilö on jo kokemusta omaava ja innokas hitsaaja. Hänen osaamisalueeseensa kuuluu puikkohitsaus ja TIG-hitsaus. Hitsausluokkia ei tarvitse olla voimassa, mutta toivomme valmiutta hitsata luokat tarvittaessa.

Työ on hyvin liikkuvaa, työmaat pääsääntöisesti Etelä-Suomessa. Yrityksen toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Nokialla, Tampereen kupeessa. Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkäaikaisen työsuhteen, kannustavan työilmapiirin ja osaamistasi vastaavan palkkauksen.

Tunnistitko itsesi?

Jätä hakemus palkkatoiveen kera mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä - Hitsaaja. Lisätietoja saat sähköpostitse konsultiltamme: henri.kiiskila@temp-team.fi