(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Kokemäelle monipuolista hitsaajaa käsi- ja robottihitsaukseen.

Työnkuvaus:
Työsi pitää sisällään robottiaseman käyttöä sekä käsihitsausta osaamisesi mukaan. Käsihitsausmenetelmänä on MAG (135, 136 ja 138). Lisäksi osaaminen TIG-hitsauksesta katsotaan eduksi. Aiempi kokemus hitsausrobotista sekä piirustusten lukutaito on välttämätöntä. Olethan myös valmis tekemään vuorotyötä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- hitsausrobotin tuntemusta
- tarkkuutta ja hyvää työnjälkeä
- oma-aloitteisuutta ja hyvää asennetta.

Tarjoamme sinulle:
Sinulla on mahdollisuus vakituiseen työpaikkaan määräaikaisen työsuhteen jälkeen suoraan asiakkaan kirjoilla. Saat hyvän perehdytyksen työhön sekä osaavan työporukan ympärillesi. Hae paikkaa rohkeasti!

Hakuprosessi:
Jättämällä hakemuksen paikkaan olet mukana haussa. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. WorkPower hoitaa alustavat haastattelut ja asiakas pitää mahdolliset jatkohaastattelut valituille hakijoille. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650