(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
Go On Pirkanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2018
Asiakkaamme HT Laser Oy on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja. Heidän erikoisosaamistaan ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. HT Laser tarjoaa kokonaisvaltaisesti niin leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen kuin koneistuksen ja pintakäsittelynkin palvelut. HT Laser on teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

HT Laser Oy palvelee seitsemällä paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. HT Laser Oy on kasvava perheyritys, vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli reilut 50 miljoonaa euroa. HT Laser työllistää tällä hetkellä yli 300 teknologia-teollisuuden ammattilaista. HT Laserin toimintaa ohjaa sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.

Etsimme nyt asiakkaallemme HT Laser Oy:lle ammattitaitoista HITSAAJAA Tampereelle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Kuvanlukutaitoa
- Ammattitaitoista työskentelyotetta
- Luotettavuutta
- Hyvää asennetta työntekoon
- Omatoimisuutta ja korkeaa motivaatiota
- Tarkkuutta ja huolellisuutta
- Alan koulutus ja työkokemus vastaavasta katsotaan eduksi

Froniuksen koneet, materiaali mustaa terästä. Pätevyys hitsaukseen tulee olla, mutta ei vaadita voimassa olevia luokkia.

Työssä tulee ratkaisemaan oikea asenne ja osaaminen. Työ on vaihtelevaa. Olet tekevä, tunnollinen, tarkka sekä sinulla on asenne kohdallaan. Tällä hetkellä päivätyö, mutta tarvittaessa olet valmis jatkuvaan 2-vuorotyöhön. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja antaa Go On Pirkanmaa, HR- ja rekrytointiasiantuntija Ninni Virolainen +358 400 180 952.