(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 M € ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakasyritykseemme Poriin ammattitaitoista MIG-hitsaajaa.

Työsi pitää sisällään pääasiassa 5-10 mm mustan raudan MIG-hitsausta, mutta monipuolinen kokemus eri hitsausmenetelmistä on eduksi. Kohtalainen/hyvä piirustusten lukutaito sekä voimassaoleva työturvallisuuskortti ja tulityökortti ovat välttämättömiä työssä.

Lisäksi toivomme sinulta:
- tarkkaa ja siistiä työnjälkeä
- tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa
- ammattimaista ja reipasta asennetta

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja työtä tehdään kahdessa vuorossa. Tarjoamme työpaikan mukavassa ja osaavassa yhteisössä. Valittu hakija saa hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden työllistyä suoraan asiakasyritykseen määräajan jälkeen.

Täytä hakemus nettisivujemme kautta pikaisesti. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi

Avainsanat: mig-hitsaus, hitsaaja, vuorotyö, kokoaikatyö