(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Ammattitaitoisille hitsareille työtä tarjolla Hämeenlinnassa. Alkuun kirjoitamme 4 kk määräaikaisen sopimuksen ja katsotaan miten työt onnistuvat. Mikäli työt ovat menneet hyvin, tehdään jatkosopimus, rekrytointi asiakkaan kanssa.

Toivomme sinulta metallialan koulutusta ja työkokemusta. Työtehtävät ovat pääasiassa mustan raudan pienahitsausta (MIG), osa hitsattavasta materiaalista on kirkasta.

Tehtävästä maksetaan 12-16€ tuntipalkkaa. Palkka määritetään työntekijän osaamisen ja kokemuksen mukaan. Oman auton käyttömahdollisuus on etu. Työn aloitus on joulu-tammikuun aikana työntekijän mahdollisuuksien  mukaan.

Käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta, lisätietoja saat soittamalla.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Mira Salomaa, mira.salomaa@workpower.fi, puh. 045 132 0405

Lasse Lehtinen, lasse.lehtinen@workpower.fi, puh. 040 676 2121