(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Jämsään hitsaajaa

Tarjoamme haasteellista työtä, jossa työpanostasi arvostetaan. Työ on kokoaikatyötä ja työnkuvaan kuuluu teräsrakenteiden hitsaus, materiaaleina musta rauta ja kirkkaat metallit. 

Etsimämme henkilö on ammattitaitoinen mig/mag hitsaaja. Lisäksi osaat lukea piirustuksia hyvin ja työjälkesi on laadukasta. Katsomme eduksi puikko ja tig-hitsaustaidon, voimassa oleavat hitsausluokat sekä tulityökortin. Toivomme, että olet myös motivoitunut, sitoutunut ja luotettava työntekijä.

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta, hae meille töihin. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja liitä mukaan palkkatoiveesi.


Lisätietoja: Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi