(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakasyrityksellemme Lievestuoreelle osaavia mig/mag- hitsaajia. Yritys on erikoistunut raskaan kaluston alustaosiin ja pakokaasujärjestelmiin. 

Odotamme hakijoilta reipasta, oma-aloitteista työskentelytaitoa sekä aikaisempaa kokemusta hitsaamisesta. Tulityökortti on välttämätön. Myös auton käyttömahdollisuus on välttämätön työpaikan sijainnin vuoksi.

Tarjoamme Sinulle työn luotettavassa yrityksessä, monipuolisen työkentän sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi. Työ on kokoaikainen ja aluksi määräaikainen, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan yritykseen.

Laita hakemus pikaisesti, paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja;

Linda Pölkki, HR-konsultti

linda.polkki@workpower.fi

tai

Iina Salminen, HR-koordinaattori

iina.salminen@workpower.fi