(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
Marakon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018
Marakon Groupin muodostavat Marakon Oy (www.marakon.fi), MRK-Rent Oy (www.mrkrent.fi) sekä RamBooms Oy (www.rambooms.com). Olemme osa MRB-Holding konsernia ja palvelemme kaivos- ja maanrakennusteollisuuden asiakkaita. Toimintamme alkoi vuonna 1981 ja käsittää laitteiden valmistuksen, myynnin, vuokrauksen, huollon sekä maahantuonnin. Olemme kansainvälinen yritys ja toimintamme on vahvassa kasvussa.

Haemme asiakasyrityksellemme Marakon Oy:lle suorarekrytointina HITSAAJAA vakituiseen työsuhteeseen Lahteen.

Hakemamme henkilö tulee työskentelemään laitteiden huollon, korjauksen ja asennuksen parissa. Tehtävä edellyttää monipuolista hitsaus- ja metallintyöstöosaamista ja luovaa ongelmanratkaisukykyä.

Odotamme hakijalta aiempaa kokemusta monipuolisesta laitteiden korjauksesta sekä hitsaamisesta (mig, tig, plasma). Alan koulutus katsotaan eduksesi. Toivomme hakijalta hyviä kädentaitoja, huolellisuutta sekä motivoitunutta asennetta. Tehtävässä edellytetään piirustustenlukutaitoja.

Työt alkavat joustavasti syksyn aikana. Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen työsuhde.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä mielellään antavat Go On Lahden toimistolta HR- ja rekrytointiasiantuntijat Jelena Alkunen, p. 044 768 0860, jelena.alkunen@go-on.fi ja Salla Pohjonen, p. 044 312 2630, salla.pohjonen@go-on.fi.