(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme Pirkanmaan alueella sijaitsevaan asiakasyritykseen hitsaajaa.

Työtehtäviin kuuluu mm. liukuovien ja etuseinän pellityksiä ja oikomista, sekä kahvojen hitsaamista. Työ edellyttää matkustusvalmiutta, sillä kyseessä on Oriveden alueelle suuntautuva reissuhomma.

Edellytämme hakijalta metallialan peruskoulutusta, hitsausosaamista (MIG/MAG), sekä voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja. Lisäksi toivomme tarkkaa ja huolellista työnjälkeä, sekä motivoitunutta asennetta työhön.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarjoamamme työtehtävän arvioitu kesto on aluksi 2-4 viikkoa, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta.

Lisätietoja antaa lasse.lehtinen@workpower.fi