(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
Carrot Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme Kangasalle

HITSAAJAA

työskentelemään kotimaisten laatutuotteiden parissa. Tuotteet kootaan ja valmistetaan omalla tehtaalla Kangasalla kestävistä materiaaleista, jotka valitaan huolellisesti tuotteiden pitkäikäisyyttä ajatellen.

Työ pitää sisällään monipuolisten ulkokäyttöön valmistettavien hyötytuotteiden hitsaamista ja kokoonpanoa. Materiaali on pääasiassa rosteria tai sinkittyä terästä.Työpäivät koostuvat monipuolisista hitsaustehtävistä, joiden parissa pääset työskentelemään ammattitaitoisen ja hyvän työporukan kanssa. 


Odotamme sinulta jonkin verran aikaisempaa kokemusta hitsaamisesta. Sinulla on vaadittavat luokat voimassa ja teet mielellään myös kokoonpanotöitä. Joustava ja reipas asenne työtä kohtaan ovat tärkeimpiä ominaisuuksia ammattitaitosi lisäksi. Sinulla on hyvä kädenjälki ja olet ylpeä tekemästäsi näkyvästä työstä.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan monipuolisiin tuotteisiin erikoistuneessa paikallisessa yrityksessä.

Työtä tehdään päivävuorossa 40h/vk maanantaista perjantaihin. Paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Hae paikkaa oheisesta linkistä tai muokkaa jo luotua profiiliasi: www.carrot.fi

Lisätietoja 0406899111 / Satu

Carrot - Aamuksi töihin

Carrot Palvelut Oy on kotimainen, vuonna 1998 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys. Työllistämme päivittäin useita satoja eri toimialojen osaajia. Joustavat ja henkilökohtaiset palvelumme tavoittavat valtakunnallisesti kaikki Suomen talousalueet.