(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.7.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Jämsään hitsaajaa

Työ on kokoaikatyötä teräsrakenteita valmistavassa yrityksessä. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden työllistyä yritykseen, jossa työpanostasi arvostetaan sekä saat haastaa itseäsi. Työnkuvaan kuuluu teräsrakenteiden hitsaus  materiaaleina mustarauta ja kirkkaat.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli Sinulla on alan koulutus tai työkokemuksen kautta tullut ammattitaito mig/mag hitsauksesta. Puikko ja tig-hitsaustaito katsotaan eduksesi. Lisäksi osaat lukea piirustuksia. Voimassa olevat hitsausluokat sekä tulityökortti on eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Toivomme sinulta ammattitaitoista työotetta, laadukasta työnjälkeä sekä luotettavuutta.

Lähetäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi