(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018

Haemme asiakkaallemme Kajaaniin HITSAAJIA.

Hakijoilta odotamme MIG/MAG hitsaustaitoa, luokat tulee olla suoritettuna (prosessi 135 luokka). Työkokemus ei ole välttämätöntä, eli myös juuri valmistuneet otetaan huomioon tässä haussa! Työ tapahtuu asiakkaan omissa toimitiloissa, ja hitsattavien elementtien koko vaihtelee 100 kilosta aina 25 000 kiloon.

Asiakkaan tuotanto käsittää osavalmistuksen, hitsauskokoonpanon, koneistuksen, pintakäsittelyn ja loppukokoonpanon sähkö-ja hydrauliikkatöineen.

Mikäli tunnistit itsesi, haethan pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja antaa arkisin kello 8-16 rekrytointivastaavat elisa.pulkkinen@rtkpalvelu.fi / 044 797 8718 TAI paivi.rantsi@rtkpalvelu.fi / 044 412 4487.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Elisa Pulkkinen
Rekrytointivastaava