(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyritykselle ammattitaitoista TIG- ja puikkohitsaajaa. 

Asiakaamme on kansainvälinen yritys, joka korjaa ja ylläpitää kiinteistöjä ja rakenteita teollisuuden ja energiatuotannon aloilla. 

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta painelaitetöistä sekä teollisuusputkisto- ja asennustöistä. Osaat lukea piirrustuksia sekä pystyt toimimimaan niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Hitsattavat materiaalit ovat kirkasta ja mustaa putkea, hitsausasento H-L045 ja pätevyysalue ½":sta (21,3mm, ulkohalkaisija) alkaen. 

Työsuhde alkaa vuokrasuhteella ja määräajan jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Koetko olevasi etsimämme henkilö? Mikäli vastasit kyllä, jätäthän hakemuksen pikimmiten kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Lisätietoja antaa tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi