Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakasyritykselle ammattitaitoista TIG- ja puikkohitsaajaa

Asiakaamme on kansainvälinen yritys, joka korjaa ja ylläpitää kiinteistöjä ja rakenteita teollisuuden ja energiatuotannon aloilla. 

Hakijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta painelaitetöistä sekä teollisuusputkisto- ja asennustöistä. Osaat lukea piirrustuksia sekä pystyt toimimimaan niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. Hitsattavat materiaalit ovat kirkasta ja mustaa putkea, hitsausasento H-L045 ja pätevyysalue ½":sta (21,3mm, ulkohalkaisija) alkaen. 

Työsuhde alkaa vuokrasuhteella ja määräajan jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.

Koetko olevasi etsimämme henkilö? Mikäli vastasit kyllä, jätäthän hakemuksen pikimmiten kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 

Lisätietoja antaa tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1136096
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa