(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme asiakkaallemme ahkeria ja motivoituneita hitsaajia Lappeenrantaan. Asiakkaamme on keskisuuri metallialan yritys, joka tekee kunnossapitoa eri teollisuuden alan yrityksille aina paperiteollisuuden suuryrityksistä pienempiin teollisuuden yrityksiin.

Edellytämme hakijalta kone- ja metallialan koulutusta sekä aiempaa kokemusta hitsaustehtävistä. Hitsaus tapahtuu puikkohitsauksena, mutta sinulla ei tarvitse olla voimassa olevia luokkia. Etsimämme hakija on täsmällinen ja motivoituneella asenteella varustettu henkilö. Lisäksi sinulta tulee löytyä voimassa olevat työturva- ja tulityökortti.

Työt sijoittuvat alustavasti kesän ajalle, mutta näyttämällä osaamisesi on sinulla hyvät mahdollisuudet jatkoon tämän jälkeenkin. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään.

Lisätietoja antaa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi