Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme  eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Etsimme asiakkaallemme ahkeria ja motivoituneita hitsaajia Lappeenrantaan. Asiakkaamme on keskisuuri metallialan yritys, joka tekee kunnossapitoa eri teollisuuden alan yrityksille aina paperiteollisuuden suuryrityksistä pienempiin teollisuuden yrityksiin.

Edellytämme hakijalta kone- ja metallialan koulutusta sekä aiempaa kokemusta hitsaustehtävistä. Hitsaus tapahtuu puikkohitsauksena, mutta sinulla ei tarvitse olla voimassa olevia luokkia. Etsimämme hakija on täsmällinen ja motivoituneella asenteella varustettu henkilö. Lisäksi sinulta tulee löytyä voimassa olevat työturva- ja tulityökortti.

Työt sijoittuvat alustavasti kesän ajalle, mutta näyttämällä osaamisesi on sinulla hyvät mahdollisuudet jatkoon tämän jälkeenkin. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi jo tänään.

Lisätietoja antaa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1136069
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.5.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta