(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaallemme Eurajoelle hitsaajaa konepajalle.

Toivomme sinulta monipuolista kokemusta hitsauksesta. Konepajalla materiaalina on pääasiassa 5-25mm paksuinen musta rauta. Lisäksi arvostamme kokemusta myös muista materiaaleista. Voimassaolevat hitsausluokat eivät ole pakollisia, mutta ne katsotaan eduksi. Piirustusten lukutaito on ehdoton.

Lisäksi toivomme sinulta:
- voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
- oma-aloitteista asennetta
- hyvää työnjälkeä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen ja sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Pääset osaksi osaavaa työporukkaa ja saat monipuolisen työn sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti! Kerro hakemuksessasi aiemmasta työkokemuksestasi sekä osaamisestasi. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tarvittaessa:
Henkilöstökoordinaattori Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi