(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2018
WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 MEUR ja myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaallemme Jämsään hitsaajaa

Työ on kokoaikatyötä teräsrakenteita valmistavassa yrityksessä. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden työllistyä yritykseen, jossa työpanostasi arvostetaan sekä saat haastaa itseäsi. Työnkuvaan kuuluu teräsrakenteiden hitsaus  materiaaleina mustarauta ja kirkkaat.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli Sinulla on alan koulutus tai työkokemuksen kautta tullut ammattitaito mig/mag hitsauksesta. Puikko ja tig-hitsaustaito katsotaan eduksesi. Lisäksi osaat lukea piirustuksia. Voimassa olevat hitsausluokat sekä tulityökortti on eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Toivomme sinulta ammattitaitoista työotetta, laadukasta työnjälkeä sekä luotettavuutta.

Työsuhde on aluksi kevään/kesän ajaksi, mutta työt voivat jatkua mahdollisuuksien mukaan myös syksyllä.

Lähetäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä mahdollisimman pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja liitä mukaan palkkatoiveesi.

Lisätietoja: sandra.hayrinen@workpower.fi