(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
Veljekset Kellola Oy/Go On Raahe

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2018
Haemme asiakkaallemme Veljekset Kellola Oy:lle ammattitaitoista hitsaajaa konekorjaamolle Kopsaan. Hakijalta toivomme työkokemusta työkoneiden ja laitteiden hitsauksesta sekä hyvää asennetta työntekoon ja motivaatiota. Haemme hyvää tyyppiä, joka pysyy aikataulussa sekä pystyy hyvään ja huolelliseen työnjälkeen.

Tarjoamme alkuun määräaikaisen työn, joka osaamisen kehittyessä muuttuu mahdollisesti toistaiseksi voimassa olevaksi työsuhteeksi.

Lähetä hakemuksesi heti ja ilmoita, milloin voisit aloittaa työt. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja Anna Koskela, 044 3700 009, anna.koskela@go-on.fi.

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan.
Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan, etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstö-vuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL).

Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.