(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Haemme asiakkaallemme Hämeenlinnaan

HITSAAJAA

jolla on luokat. Mikäli luokat ovat menneet vanhaksi ne saa uusittua asiakkaan toimesta. Kuvienlukutaito ja voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytyksenä työn suorittamiselle. Työ on 1-vuorotyötä, ma-pe 6.30 -15. Palkkaus on TESn mukainen. Työ alkaa 6 kk vuokratyönä, mutta hyvälle kaverille on mahdolisuus vakinaistua asiakkaan kirjoille edellisen hitsaajan jäädessä eläkkeelle. Ennen työsuhteen alkua asiakas pitää hitsaajalle työkokeen tiloissaan.

Tarjoamme pitkäaikaisen paikan vakaassa yrityksessä sekä hyvät työterveyspalvelut Terveystalon kautta.

Mikäli paikka kiinnostaa, täytä hakemus kotisivujemme kautta www.rtkhenkilostopalvelu.fi pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja Heli Pihkakoski, puh. 044 412 4854.

RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä – nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Yritysasiakkaille olemme monipuolisia henkilöstöpalveluita tarjoava kumppani.