(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja, Ylöjärvi
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.7.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme mustan raudan hitsaajaa  Ylöjärvelle.

Toivomme hakijoilta huolellista ja toimeen tarttuvaa työskentelyasennetta.

Tehtävä edellyttää kokemusta mustan raudan käsittelystä ja hitsauksesta. Työ soveltuu myös esimerkiksi vastavalmistuneelle hitsaajalle.

Kyseessä on kokoaikainen päivätyö ja palkkaus määrittyy osaamisen/kokemuksen mukaan. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ on alkuun määräaikainen vuokratyöntekijä, mutta hyvällä tekijällä mahdollisuus rekrytoitua vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, täytä hakemus sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi. Voit myös soittaa ja kysyä lisätietoja Tuuli-Kaisa Eskola tuuli-kaisa.eskola@nordic.fi, p.0503061682

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.