(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja Ylöjärvelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Etsimme nyt monipuoliselle metallialan asiakasyrityksellemme Ylöjärvelle kokenutta

HITSAAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Saatat olla etsimämme osaaja, jos olet luokkahitsaustaitoinen ammattilainen ja hallitset erinomaisesti TIG- ja puikkohitsauksen. Arvostamme metallialan koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi reipas työote ja huolellinen työnjälki ovat eduksi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa vaativat työtehtävät, kilpailukykyisen palkkauksen ja pitkäaikaisen työsuhteen perinteikkäässä metallialan yrityksessä.

Kiinnostuitko?

Hae pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Hitsaaja Ylöjärvelle. Lisätietoja tehtävästä: 0207 414 852, info.tampere@temp-team.fi. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.