(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja Vierumäelle
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Haemme asiakkaallemme RecTec Engineering Oy:lle ammattitaitoista levyseppä-hitsaajaa.

Asiakkaamme on toiminut vuodesta 1980 ja liiketoimintaidea on ollut alusta alkaen sama: toimittaa asiakkaille sopivia, laadukkaita ja pitkäkestoisesti edullisimpia prosessi- ja laiteratkaisuja kierrätykseen ja jätteiden käsittelyyn. Asiakkaamme on toimittanut ratkaisuja vuosien varrella niin kotimaahan kuin ulkomaille Siperiasta Chicagoon. Asiakkaamme hallitsee ympäristöteknologiaa laajalti savukaasuista vesien puhdistukseen ja sulattamisesta kellutukseen.

Toivomme hakijoilta alan ammattikoulutusta ja mielellään jo useamman vuoden kokemusta monipuolisista metallialan tehtävistä, sillä työnkuva tulee sisältämään hitsauksen lisäksi mm. asennustehtäviä, kokoonpanoa ja manuaalisorvausta. Suurimmaksi osaksi asennukset tehdään pajalla. Tehtävä edellyttää piirustustenlukutaitoa. 

Laita hakemus suoraan tästä, tai sähköpostilla osoitteeseen ria.aaltonen@rtkpalvelu.fi 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.