(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja (Valkeakoski)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Asiakasyrityksemme on hyvämaineinen ja perinteikäs metallialan yritys Valkeakoskella. Etsimme nyt heille ahkeraa hitsaajaa kiireapuun heinäkuun 2018 ajaksi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työssä käsitellään pääasiassa 600mm x 10 m -mittaisia rautaputkia, joihin tehdään 2-3 mm hitsaussaumaa MIG:llä. Hitsaukseen ei vaadita erillisiä suoritettuja luokkia.

Etsimme tehtävään henkilöä, joilla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. metallialan perustutkinto), piirustustenlukutaitoa ja/tai jonkin verran aikaisempaa työnkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Arvostamme tarkkaa ja siistiä hitsausjälkeä. Hakijalle on tehtävään eduksi mahdolliset voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit, mutta välttämättömiä nämä eivät kuitenkaan ole.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, 8h/pv ja 40h/vko.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, niin täytä hakemus tehtävään alla olevan linkin kautta. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9:00 - 16:00 välisenä aikana Click Henkilöstöpalveluiden Arttu Palolammelta, puh 050 411 6509.