(Poistunut julkaisusta)

HITSAAJA, Vaasa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2017
Järeä ja joustava täyden palvelun tilauskonepaja.
Palosaaren Metalli Oy, Palmet, on täyden palvelun tilauskonepaja, joka tarjoaa metallialan alihankintapalvelut hitsauksesta ja koneistuksesta pintakäsittelyyn ja kokoonpanoon saman katon alta. Mittava kokemuksemme, monipuolinen konekanta ja suurtenkin kappaleiden käsittelyyn soveltuvat tilat ja nostokapasiteetti tekevät meistä järeän kumppanin teollisuuden eri tarpeisiin.
Palmetilla on myös omia tuotteita kuten seetirenkaita ja äänenvaimentimia, joita toimitetaan laivateollisuudelle. Lisäksi Palmet toimittaa räätälöityjä hitsaus- ja koneistuskiinnittimiä asiakkailleen.
Palmetin liikevaihto on yli 4 M€ ja työntekijöitä on noin 40. Suoraa vientiä on liikevaihdosta noin 25 %. Suurimmat asiakkaat löytyvät metsäkone- ja kaivosteollisuudesta.

 

Haemme asiakkaallemme liiketoiminnan kasvaessa ammattitaitoista

HITSAAJAA Vaasaan

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

-    alan koulutusta
-    kokemusta hitsauksesta
-    piirustusten lukutaitoa
-    ahkeruutta ja sitoutumista
-    valmiutta toimia itsenäisesti
-    oikeaa asennetta

Katsomme aikaisemman työkokemuksen ja MAG-hitsausluokat eduksesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi osana tiivistä työyhteisöä, kokeneiden ammattilaisten tukemana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 24.9.2017 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi.