(Poistunut julkaisusta)

HITSAAJA TOIJALAAN
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

Haemme asiakkaallemme pitkäaikaiseen työsuhteeseen HITSAAJAA Toijalaan. Työsuhde on aluksi puolen vuoden määräaikaisuus, jonka jälkeen työllistyt suoraan asiakasyritykseen.

Tehtävässä vaaditaan voimassaolevia hitsausluokkia sekä MIG- ja MAG-hitsaustaitoa. Tehtävässä hitsataan pääsääntöisesti 5-30 mm:n paksuista lujaa mustaa terästä.

Toivomme hakijoilta reipasta ja oma-aloitteista asennetta työtä kohtaan. Sinulta luonnistuu itsenäinen työskentely, teet työsi ahkeralla otteella sekä haluat oppia uusia asioita ja kehittyä työssäsi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen pian verkkosivuillamme osoitteessa www.amiko.fi. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Päivi Toivonen 050 476 6545 arkisin klo 10-14 välillä. Ei tekstiviestitiedusteluja!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!