Hitsaaja, Toijala Works Oy
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2021

Toijala Works Oy on kasvu- ja kehityshakuinen joukko koneenrakennuksen ammattilaisia ja toivomme samaa asennetta myös joukkueemme uusilta pelaajilta. Meillä tehdään töitä vakavasti, mutta pilke silmäkulmassa. Meillä pääset työskentelemään monipuolisesti mielenkiintoisten ja erilaisten tuotteiden parissa. Asiakaskuntaamme kuuluu suuria, kansainvälisiä toimijoita sekä kotimaisia teknologiayrityksiä useilta eri sektoreilta. Toimimme tiiviissä asiakasyhteistyössä ja pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteita ja niiden valmistusta yhdessä asiakkaan kanssa.

Pitkä historiamme koneenrakennuksen parissa on ylpeyden aiheemme. Kunnioitamme perinteitä, mutta innovoimme jatkuvasti myös uutta, josta esimerkkinä toimii oma tuotelinjamme: TW puukurottajat.

Etsimme nyt joukkoomme Akaan Toijalaan osaavaa hitsaajaa osavalmistukseen ja kokoonpanohitsaukseen. Työ on pääosin mustan raudan mig-hitsaamista ja ainevahvuudet ovat n. 10 mm. Työtä tehdään verstaalla päivävuorossa ma - pe, mutta valmiutta myös 2-vuorotyöhön edellytetään.

Hakijoilta toivomme:

- alan työkokemusta

- hyvää hitsausjälkeä

- luotettavuutta


Osaavalle tekijälle on tarjolla vakituinen työpaikka menestyvässä yrityksessä kilpailukykyisellä palkalla.

Jos paikka herätti kiinnostuksesi, käy jättämässä hakemuksesi oheisesta linkistä. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Eezy:n toimistolta arkisin (9-15) 050 9178540/ Silja Syrjälä

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1500879
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kanta-Häme, Pirkanmaa, Akaa