(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja, TIG ja MIG/MAG
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2020

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista hitsaajaa Keravalle. Asiakkaamme on luotettava ja vakiintunut metallialan toimija, jonka erityisosaamista ovat erilaiset vaativat ohutlevytyöt.

Työpäiväsi Työpäiväsi vietät viihtyisissä ja tilavissa työtiloissa, joissa seuranasi on mukava ja reilu työporukka. Työssäsi hitsaat pääosin TIG:illä rosteria (0,7-1mm) ja MIG/MAG:illa mustaa rautaa.  Lisäksi työpäiviisi kuuluu myös hiontaa. Teet työtäsi työkavereidesi kanssa yhdessä vuorossa maanantaista torstaihin klo 7.00-15.30 ja perjantaisin klo 7.00-13.30. Viikoittainen työaika on 40h. Alustavasti työsuhteen pituudeksi on arvioitu on 1-2kk, mutta toiveena on, että pääset liittymään joukkoon pidemmäksi aikaa.

Arvostamme

  • Levyseppä-hitsaajan opintojen jälkeistä työkokemusta hitsaajana
  • Hyvää hitsauskäsialaa TIG:illä ja MIG/MAG:illa, myös näkyvälle pinnalle
  • Motivaatiota kehittyä ja onnistua työssäsi
  • Oma-aloitteista työotetta
  • Voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja töiden alkaessa

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työyhteisön lisäksi modernit ja siistit työtilat ja työvälineet. Tukenasi on reilu työporukka ja työnjohto. Työpaikalla on hyvä ilmapiiri ja  Työntekijänämme saat lisäksi kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa. Työ alkaa vuokrasuhteena, minkä jälkeen asiakasyrityksemme toivoo sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Heini Feodorow
heini.feodorow@workpower.fi
044 060 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-11.30)

Avainsanat: hitsaaja, hitsari, mig-hitsaaja, tig-hitsaaja, hitsaus, welding, welder,