Hitsaaja, Telatek Works, Taivalkoski
Go On Kuusamo

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Telatek-ryhmä on johtava suomalainen teollisten palveluiden tuottaja. Yli 40 vuoden kokemus yhdistyy jatkuvaan kehittymiseen ja uusien ratkaisujen etsimiseen. Ne ovat tehneet Telatekistä on-site- ja konepajapalveluiden edelläkävijän Suomessa. www.telatek.fi

Etsimme nyt Telatek Worksille ammattitaitoisia hitsaajia kokoaikaisiin työsuhteisiin. Telatek Works Oy:n konepaja sijaitsee Taivalkoskella. Konepaja varmistaa Telatekin asiakkaille korkealuokkaiset konepajapalvelut ja alan uusimmat ratkaisut. Hitsaajia etsitään sekä kokoonpano- että pienosahitsaukseen. Käytössä olevat hitsausprosessit ovat täytelanka- ja jauhekaarihitsaus. Ennen työn aloitusta suoritetaan hitsaajan pätevyyskoe Telatek Worksilla. Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä, ja kestää ainakin 30.6.2021 saakka. Työ on 2-vuorotyötä. Työsuhde solmitaan Go Onin ja työntekijän välille. Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Teknologiateollisuuden työehtosopimusta. 

Edellytämme; 

- Koulutusta ja / tai kokemusta metallialalta

- Mahdollisuutta 2-vuorotyöhön

- Reipasta ja motivoitunutta asennetta työntekoon

- Aitoa kiinnostusta alaa kohtaan ja halua oppia uutta

Tarjoamme:

- Mielenkiintoiset tehtävät nykyaikaisessa, vakavaraisessa yrityksessä

- Työn, jossa pääset näyttämään oman osaamisesi ja kehittymään siinä

- Alan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen

- Go Onin rahan arvoiset henkilöstöedut ja Go Onin tuen työsuhdeasioissa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula puh: 0406116973 / pauli.riepula@go-on.fi tai HR-Asiantuntija Anna Rinnekallio, puh: 0406226915 / anna.rinnekallio@go-on.fi

Aloitamme haastattelut jo haun aikana, joten älä odota viimeiseen hakupäivään vaan hae jo tänään: www.go-on.fi. Kerro hakemuksessasi alan työhistoriasta ja koulutuksestasi. Nämä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Noudatamme työelämän pelisääntöjä ja toimimme vastuullisesti ja rehellisesti. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Toimimme työelämän luottopakkina niin yrityksille kuin työnhakijoille — yhdistämme työn ja tekijän.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1409357
  • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kajaani, Rovaniemi, Tornio, Oulu, Pudasjärvi, Taivalkoski, Ylivieska