(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja Tampereen alueelle
Temp-Team Finland Oy, Tampere

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2020

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.
 

Työnkuvaus

Haemme metallialan alihankintaan erikoistuneelle asiakasyrityksellemme uutta tekijää nimikkeellä

HITSAAJA Tampereen alueelle

Etsimämme henkilö on joko alan kokenut osaaja tai jo muutaman vuoden kokemusta kerryttänyt nuori tekijä, jolla on taustaa hitsauksen parista ja hyvä tuntemus metallialan tehtävistä.

Työtehtävissäsi hitsaat MIG ja puikko -menetelmin kantavia teräsrakenteita. Työssäsi sinulla täytyy olla olennaiset luokat voimassa, mutta niitä ei edellytetä vielä rekrytoinnin aikana. Luokat on siis mahdollista suorittaa heti työsuhteen aluksi, mutta niiden voimassaolo on etu haussa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkäaikaisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkan ja myös mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa työsuhteen edetessä.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Hitsaaja Tampereen alueelle. Mahdolliset tiedustelut sähköpostitse: henri.kiiskila@temp-team.fi.