(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja Tampereen alueelle
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020
Etsimme asiakkaallemme AMMATTITAITOISTA HITSAAJAA Tampereen alueelle.

Työtehtäväsi sisältävät pääasiassa sarjatuotantokappaleiden käsin- ja robottihitsausta, sekä levynkäsittelyä. Materiaaleina pääasiassa alumiini ja musta rauta.

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta monipuolisista hitsaustöistä, levyseppähitsaajan koulutusta, kuvien lukutaitoa sekä kokemusta MIG/MAG- ja TIG-hitsauksista. Etua tehtävään saat voimassa olevista hitsausluokista ja kokemuksesta robottihitsauksesta.

Edellytämme sinulta halua oppia ja kehittyä työssäsi modernin metallialan ammattilaiseksi, sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä motivoitunutta ja oma-aloitteista asennetta työntekoon.

Tarjoamme sinulle modernin työympäristön, hyvän työilmapiirin ja huippuammattilaiset työtoverit. Tarjoamme myös työntekijöillemme mahdollisuutta nopeutettuun palkanmaksuun, jolloin palkkapäivä on joka perjantaina.
Työ on alkaessaan vuokratyöpaikka, josta hyvä mahdollisuus jatkaa vakituiseen työsuhteeseen asiakasyritykselle.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo sampsa.leivo@hryhtiot.fi, 040 753 2264

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi
Avainsanat: levyseppä, hitsaaja, hitsaus, metalli