(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on pitkät perinteet omaava teollisuuden tuotevalmistukseen keskittynyt yritys. Tilauskannan edelleen kasvaessa etsimme nyt heille

HITSAAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Hitsausmenetelmänä on TIG ja MIG, mutta kokemus MIG -hitsauksesta riittää, sillä tehtävään annettaan hyvä perehdytys. Työhön kuuluu hitsauksen lisäksi monipuolisesti myös muita metallialan työtehtäviä.

Yritys kouluttaa työntekijöistään laaja-alaisia osaajia. Voit olla vielä urasi alkupuolella, jos sinulla on vahva halu kehittyä ja oppia tehtävään. Toivomme kuitenkin, että sinulla on metallialan koulutus tai jonkin verran työkokemusta alalta, tiimityötaitoja ja sitoutumiskykyä yritykseen. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen kasvavassa yrityksessä sekä hyvät työsuhde-edut. Työ alkaa mahdollisimman pian, mutta tarkempi aloituspäivä on sovittavissa tilanteesi mukaan. Kaksivuorotyön vuoksi oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista.

KIINNOSTUITKO?

Kerro hakemuksessasi, minkälaisia metallialan työtehtäviä olet aiemmin tehnyt. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – HITSAAJA Tampereelle. Tiedustelut: henri.kiiskila@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan haussa.