(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla ammattitaitoista hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle nykyisen työntekijän siirtyessä muihin työtehtäviin. Työsuhde on suorarekrytointi ja alkaa sopimuksen mukaan pikaisella aikataululla.

Työtä tehdään Tampereen itäpuolella sijaitsevissa yrityksen tuotantotiloissa. Työyhteisö on alle 10 kymmenen hengen työyhteisö ja koostuu muutamasta hitsaajasta ja koneistajasta.
Tehtävässä työstetään koneenosia ja teräsrakenteita, lisäksi työhön kuuluvat myös muut metalliapajan työtehtävät kuten esim. esivalmistustyöt. Hitsausmenetelmänä on MIG/MAG.

Edellytämme hakijalta alalle sopivaa peruskoulutusta ja aikaisempaa työn kautta hankittua hitsauskokemusta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme voimassa olevia hitsausluokkia, myös aikaisemmat hitsausluokat ovat hakijalle eduksi. Arvostamme erityisesti hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä hyvää piirustusten lukutaitoa. Toivomme hakijalta täsmällisyyttä työajoissa sekä ahkeraa asennetta ja vilpitöntä kiinnostusta työtä ja uuden oppimista kohtaan.

Tarjoamme:
• hyvän perehdytyksen työhön
• säännöllisen arkisin tehtävän päivätyön
• ammattitaitoa vastaavan kilpailukykyisen palkan
• halutessa mahdollisuuden tehdä ylitöitä
• mukavan työyhteisön

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.