(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Etsimme yhteistyökumppanillemme nopealla aikataululla ammattitaitoista hitsaajaa Tampereelle. Työsuhde on vuokratyösuhde ja alkaa sopimuksen mukaan heti. Työtä on tarjolla ainakin vuoden 2019 loppuun, mahdollisesti pitempäänkin.

Työtä tehdään Tampereen itäpuolella sijaitsevissa yrityksen tuotantotiloissa. Työstettävä materiaali on alumiini ja hitsausmenetelmänä on MIG-hitsaus. Tehtävä sopii uransa alkutaipaleella olevalle tekijälle tai jo kokeneelle ammattilaiselle.

Edellytämme hakijalta alalle sopivaa peruskoulutusta ja jonkin verran aikaisempaa työn kautta hankittua hitsaus-kokemusta. Tehtävässä ei edellytetä hitsausluokkia, mutta arvostamme hyvää ja tarkkaa työnjälkeä. Aikaisempi alumiinihitsaus MIG:llä katsotaan hakijalle ehdottomaksi eduksi, mutta se ei ol välttämätöntä, koska siihen tekijä perehdytetään. Lisäksi toivomme hakijalta täsmällisyyttä työajoissa ja ahkeraa asennetta työtä kohtaan.

Tarjoamme:
• perehdytyksen alumiinihitsaukseen
• säännöllisen arkisin tehtävän päivätyön
• ammattitaitoa vastaavan kilpailukykyisen palkan
• halutessa mahdollisuuden tehdä ylitöitä
• mukavan työporukan

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.