(Poistunut julkaisusta)

HITSAAJA, Tampere
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018

 

Asiakasyrityksemme hakee Hitsaajia. 

Toivomme hakijalta kokemusta hitsaajan töistä, sillä työssäsi hitsaat vaativia yksittäiskappaleita.

Etsimämme henkilöt ovat ahkeria ja tunnollisia työntekijöitä, jotka sitoutuvat tehtäviinsä ja haluavat kehittyä työssään. Tarkkuus, huolellisuus ja pitkäjänteisyys ovat myös etsimiämme ominaisuuksia. Olet valmis tarttumaan toimeen ja osoittamaan kykysi työntekijänä. Hyvä asenne ja kova työmoraali ovat tärkeitä.

Työt alkavat heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä, joten ethän aikaile hakemuksesi kanssa. Työtä tehdään yhdessä vuorossa ja työpaikka sijaitsee Tampereen Itäpuolella, hyvällä sijainnilla. Työtiloihin on panostettu ja ne ansaitsevatkin erityismaininnan laadukkuudestaan ja hyvästä sisäilmasta. Työ alkaa puolen vuoden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä vakituisesti yrityksen palvelukseen.

Mikäli kiinnostuit, hae tehtävää pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut pikimmiten ja tehtävä täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoa tehtävistä antaa rekrytointikonsultti Laura Toikkanen, puh 040 185 6438 tai laura.toikkanen@manpowergroup.fi