(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja, Rolemet Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Täyden palvelun konepajayritys Rolemet Oy on syntynyt yhdistämällä vuonna 1979 perustetun Rautaroope Oy:n ja jo vuodesta 1959 toimineen Konepaja Pentti Lehtinen Oy:n ammattitaito ja resurssit. Rolemet Oy on erikoistunut konepajatuotannon alihankintaprojekteihin. Kokemus, tietotaito ja konekanta takaavat Rolemet Oy:n kilpailukyvyn alihankintatöissä. Töitä tehdään yli 40 ammattilaisen voimin n. 2500 m² tiloissa hyvien kulkuyhteyksien varrella Kangasalla. Asiakkaina ovat vuosien varrella olleet monet tunnetut ja menestyneet yritykset, kuten Metso Minerals, Glaston ja Sandvik.

Etsimme asiakasyrityksellemme Rolemet Oy:lle hitsaajaa Kangasalle.   

Toivomme hakijoilta reipasta ja oma-aloitteista työotetta sekä jonkin verran aiempaa kokemusta hitsauksesta (Mig/Mag). Voimassa olevat hitsausluokat ovat eduksi, mutta eivät pakollisia. Tehtävässä hitsattavat materiaalit ovat teräs, ruostumaton teräs ja alumiini.

Kyseessä on kokoaikainen päivätyö ja työaika on klo 6-14.30. Tarvittaessa töitä tehdään myös 2-vuorossa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä puolen vuoden vuokratyösuhteella, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus rekrytoitua suoraan Rolemetin kirjoille.

Mikäli koet olevasi juuri oikea työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. 

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.