(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja, Rocla Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2019
Vuonna 1942 perustettu Rocla Oy on vuosikymmenien saatossa kasvanut perheyrityksestä kansainväliseksi logistiikan edelläkävijäksi, jonka toiminnan ytimenä on materiaalinkäsittelyn älykkäiden ratkaisuiden ja palveluiden tarjoaminen. Rocla on ainoa suomalainen trukkivalmistaja.

Etsimme nyt Roclalle ammattitaitoisen huipputiimin vahvistukseksi hitsaajaa. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työsuhde arvostetussa yrityksessä. Työ on kaksivuorotyötä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.


Edellytämme sinulta

Hakijalta toivomme ennen kaikkea kokemusta ja osaamista MIG/MAG -hitsauksesta ja soveltuvaa ammatillista koulutusta (esimerkiksi kone- ja metallialan tai hitsarin perustutkintoa). Yhtä tärkeää on kuitenkin reipas ja työtä pelkäämätön asenne sekä nopea oppimiskyky.

Hakijalla tulisi olla myös hitsausluokka SFS-EN 30042 B suoritettuna, tarvittaessa kuitenkin koulutusmahdollisuus luokan suorittamiseen on olemassa.


Tarjoamme sinulle

- Huumorintajuisen ja ammattitaitoisen työilmapiirin

- Vakituisen työn tunnetussa yrityksessä

- Kilpailukykyisen palkan


Kiinnostuitko?

Mikäli olet tehtävästä kiinnostunut, laitathan työhakemuksesi tulemaan meille pian. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Otan huomioon myös sähköpostiin lähetetyt vapaamuotoiset hakemukset.


Lisätietoja

Moona Göös
StaffPoint Oy
moona.goos@staffpoint.fi