Hitsaaja Rej-Design Oy Järvenpää
Rej-Design Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Metallialan moniosaaja pyyhekuivaimien valmistukseen

Tarjoamme rennossa ja mukavassa työilmapiirissä suoritettavan vakituisen päivätyön (37,5 h/vko) sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Olemme kohtalaisen pieni yritys, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan ja pääset osaksi työyhteisömme.

Työssä pärjää, kun olet lähtökohtaisesti ja avoimesti motivoitunut kantamaan vastuun omasta työstä ja haluat ottaa osaa monenlaiseen tekemiseen. Valmistamme erikokoisia sarjoja laadukkaita pyyhekuivaimia, jotka tulevat olemaan osa kotien ja kiinteistöjen sisustusta. Toivomme, että huolellinen, tarkka sekä järjestelmällinen työskentelytapasi on sillä tasolla, että omaksut laatuvaatimukset luonnostaan.

Meitä kiinnostavalla hakijalla voisi olla kokemusta valmistavasta tuotantotyöstä. Tulet olemaan erityisen vahvoilla hakuprosessissa, jos omaat kokemusta juottamisesta tai hitsauksesta ja sinulla on valmiudet käyttää monipuolisia tuotantolaitteita. Arvostamme suuresti, jos et säikähdä, että työpäiväsi kuluukin kokoonpanotöissä tai logistisissa tehtävissä työtilanteen niin vaatiessa.

Tulet työllistymään suoraan asiakasyritykseen.

Lisätietoja saat Barona Jari Kajanne

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot