(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja, Rauma
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020


Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme nyt asiakkaallemme Hitsaajaa Raumalle!

Etsimämme henkilö on toimeen tarttuva sekä itsenäiseen työhön kykenevä.  Päätyötehtäväsi tulee olemaan täytelankahitsaus. Työhön kuuluu myös muita metallialan tehtäviä. Työssä menestyminen vaatii kokemusta vastaavista tehtävistä. Piirustustenlukutaito lasketaan eduksesi.  

Toivomme sinulta:

  • Voimassa olevaa työturvakorttia
  • Kokemusta tai metallialan koulutusta
  • Hyvää fyysistä kuntoa
  • Oman auton käyttömahdollisuutta

Tarjoamme sinulle työpaikan vakavaraisessa yrityksessä. Palkkaus osaamisen mukaan ja aloitus mahdollisimman nopeasti. Töitä on tarjolla aluksi projektiluontoisesti muutaman kuukauden verran, mutta jatko on mahdollinen. 

Kiinnostuitko tehtävästä? Laita hakemus tulemaan sähköisen hakujärjestelmämme kautta! Tehtävästä lisätietoja antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Petra Kaitonen, 050 475 2050. 

Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!